Doorgaan naar inhoud

8 Dagen versgarantie Handgebonden boeketten Abonnementen

8 Dagen versgarantie Handgebonden boeketten Abonnementen

Wat zijn de voordelen van zijde bloemen?

Houd je van bloemen, maar heb je geen groene vingers? Of wil je graag bloemen in je huis of kantoor, maar heb je geen tijd of zin om ze te verzorgen? Dan zijn zijde bloemen misschien iets voor jou. Zijde bloemen zijn kunstbloemen die gemaakt zijn van zijde of een ander synthetisch materiaal. Ze zien er net zo mooi uit als echte bloemen, maar hebben veel voordelen. Hier ga ik u vertellen wat de voordelen zijn.

Voordeel 1: Zijde bloemen zijn duurzaam

Een van de voordelen van zijde bloemen is dat ze duurzaam zijn. Zijde bloemen gaan namelijk veel langer mee dan echte bloemen, die na een paar dagen al verwelken en weggegooid moeten worden. Zijde bloemen blijven altijd fris en mooi, en kunnen jarenlang meegaan. Zo bespaar je geld en afval, en draag je bij aan een beter milieu.

Voordeel 2: Zijde bloemen zijn onderhoudsvrij

Een ander voordeel van zijde bloemen is dat ze onderhoudsvrij zijn. Zijde bloemen hebben geen water, licht of voeding nodig, en hoeven niet gesnoeid of verpot te worden. Ze zijn dus ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben, of die geen tijd of zin hebben om voor bloemen te zorgen. Het enige wat je af en toe moet doen, is de zijde bloemen afstoffen of afspoelen met een vochtige doek, om ze schoon en stofvrij te houden.

Voordeel 3: Zijde bloemen zijn allergievrij

Een derde voordeel van zijde bloemen is dat ze allergievrij zijn. Zijde bloemen hebben geen stuifmeel, geur of schimmels, die bij sommige mensen allergische reacties kunnen veroorzaken. Ze zijn dus geschikt voor mensen die last hebben van hooikoorts, astma of andere allergieën. Ook zijn ze veilig voor huisdieren en kinderen, die soms echte bloemen kunnen opeten of omstoten.

Voordeel 4: Zijde bloemen zijn veelzijdig

Een vierde voordeel van zijde bloemen is dat ze veelzijdig zijn. Zijde bloemen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en stijlen, zodat je altijd een zijde bloem kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Je kunt ook verschillende zijde bloemen combineren, om je eigen unieke boeket of bloemstuk te maken. Bovendien kun je zijde bloemen overal neerzetten, zonder je zorgen te maken over de temperatuur, de luchtvochtigheid of het licht. Je kunt ze dus in elke kamer van je huis of kantoor plaatsen, of zelfs buiten op je balkon of terras.

Waar vind je de mooiste zijde bloemen?

Nu je weet wat de voordelen zijn van zijde bloemen, vraag je je misschien af waar je de mooiste zijde bloemen kunt vinden. Ook daarvoor hoef je niet ver te zoeken, want bij Delade Floral Design hebben we een prachtige collectie aan zijde bloemen voor elk seizoen. Of je nu houdt van rozen, orchideeën, tulpen, lelies, chrysanten of anthuriums, wij hebben de zijde bloem die bij jou past. Je kunt onze zijde bloemen online bekijken en bestellen, of langskomen in onze winkel aan de Nijverheidsweg 12 in Doetinchem. Wij laten je graag zien hoe mooi en realistisch onze zijde bloemen zijn.

Vorig artikel Hoe maak je een prachtig boeket met seizoensbloemen?
Volgend artikel Wil jij nou ook je huis versieren met leuke en creatieve bloemstukken?