Doorgaan naar inhoud

8 Dagen versgarantie Handgebonden boeketten Abonnementen

8 Dagen versgarantie Handgebonden boeketten Abonnementen

Bloemen met weinig onderhoud.

Droogbloemen zijn leuk om te gebruiken als bloemstuk omdat ze lang meegaan, geen water nodig hebben en een natuurlijke charme hebben. Droogbloemen zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk, omdat ze minder energie en grondstoffen verbruiken dan verse bloemen. Bovendien kun je met droogbloemen creatief zijn en verschillende kleuren, texturen en vormen combineren.

 

Een paar voorbeelden van bloemen met weinig onderhoud:

 

  1. Lavendel: Deze paarse bloem heeft een heerlijke geur en een rustgevende uitstraling. Lavendel is geschikt voor een landelijk of romantisch bloemstuk.
  2. Gipskruid: Dit is een witte of roze bloem die veel kleine bloemetjes heeft. Gipskruid geeft een luchtig en speels effect aan je bloemstuk. Je kunt het gebruiken als vulmateriaal of als accent.
  3. Strobloem: Deze bloem heeft een papierachtige textuur en een heldere kleur. Strobloem is ideaal voor een vrolijk of tropisch bloemstuk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals geel, oranje, rood of roze.
  4. Pampasgras: Dit is een lang en pluizig gras dat een bohemien of modern gevoel geeft aan je bloemstuk. Pampasgras heeft een neutrale kleur die goed past bij andere droogbloemen. Je kunt het gebruiken als achtergrond of als blikvanger.
  5. Hortensia: Deze bloem heeft een grote en ronde vorm en een mooie zachte kleur. Hortensia is een klassieke en elegante droogbloem die je bloemstuk een mooie en luxueuze tint geeft. Je kunt hortensia ook zelf drogen.
Vorig artikel Wil jij nou ook je huis versieren met leuke en creatieve bloemstukken?
Volgend artikel Herfstbloemen: welke bloemen moet jij kiezen om je huis op te fleuren dit seizoen?