Doorgaan naar inhoud

8 Dagen versgarantie Handgebonden boeketten Abonnementen

8 Dagen versgarantie Handgebonden boeketten Abonnementen

Populairste planten

  1. Monstera deliciosa: Ook wel bekend als de gatenplant, is de Monstera geliefd vanwege de opvallende bladvorm met gaten en spleten.

  2. Pilea peperomioides: Deze plant, vaak "pannenkoekenplant" genoemd vanwege de ronde bladeren, was erg trendy vanwege zijn gemakkelijke verzorging en unieke uitstraling.

  3. Ficus elastica: De rubberplant is geliefd vanwege zijn grote glanzende bladeren en luchtzuiverende eigenschappen.

  4. Spathiphyllum: De bekende "lepelplant" is populair vanwege zijn witte bloemen en vermogen om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren.

  5. Sansevieria: Ook wel bekend als de "vrouwentong", is dit een gemakkelijk te verzorgen en luchtzuiverende plant die in verschillende variëteiten komt.

  6. Calathea: Deze planten hebben prachtige bladpatronen en komen in diverse soorten. Ze zijn geliefd vanwege hun decoratieve waarde.

  7. Alocasia: De olifantsoorplant heeft grote bladeren die lijken op olifantsoren. Deze planten zijn geliefd vanwege hun exotische uitstraling.

  8. String of Pearls (Senecio rowleyanus): Deze plant heeft kleine, ronde bladeren die lijken op parels die aan een draad hangen. Het is een populaire keuze voor hangende manden.

  9. Tradescantia zebrina: Ook wel bekend als "wandering jew" of vaderplant, deze plant heeft opvallende paarse bladeren en is een populaire keuze voor hangende plantenbakken.

  10. Hoya: Hoya-planten, ook wel bekend als "wasbloemen", zijn geliefd vanwege hun wasachtige bloemen en klimmende groeiwijze.

Vorig artikel Prachtige Bloemen in Doetinchem: Waar Passie en Natuur Samenkomen
Volgend artikel Ontdek de Pracht van Bloemen in Doetinchem: Jouw Bloemenwinkel voor Elk Moment